JH Architectural Logo.jpg
Entrance
Entrance

press to zoom
Entrance
Entrance

press to zoom
Entertainment Room
Entertainment Room

press to zoom
Entrance
Entrance

press to zoom
1/15

LINCOLN

Large Victorian House Remodel

08   /   2016

This property located in rural Lincolnshire had previously been used as a care home for a few residents and so had a very strange floor layout. JH Architectural was brought in to help redesign the property and create a more open layout that opened the ground floor up to more light. 

 

As you can see from the existing photos, the original space was dark and overshadowed by a hallway that ran down the centre of the property. There was plenty of space but the cluttered layout needed refreshing and simplifying whilst keeping as many key structural elements as possible to keep the project cost-efficient. The result is something I'm sure you'll agree is a vast improvement! The client's choice of finishes really showcases the classic nature of the property whilst updating elements to bring them up to modern standards.